Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij “De Brouwer” zien welke kleur de woning heeft?

Wij zullen een overzicht op site zetten waarbij de gehele straat van de voorzijde te zien is. Hierop is dan ook te zien welke kleur de woningen hebben.

Wat zijn de kavelafmetingen?

De situatietekening is inmiddels opgevoerd op de website, de kaveloppervlaktes zijn te zien op de prijslijst. De precieze kavelafmetingen worden zo spoedig mogelijk toegevoegd.

Ik wil wachten op de tweede fase en ik heb me voor 28 oktober 2016 aangemeld als geinteresseerde. Telt mijn voorkeurspositie ook nog voor de tweede fase?

De huidige voorkeurspositie geldt ook voor de vervolgfase.

Wanneer gaat de volgende fase in verkoop?

Er moet door de gemeente nog een laatste kavel verworven worden in de vervolgfase. De planning hiervan is op dit moment lastig in te schatten. Zodra hier meer duidelijkheid over is, laten we dit weten.

In de Technische Omschrijvingen wordt verwezen naar de keukenspecificatie. Waar kan ik die specificatie vinden?

Deze worden verstrekt tijdens de verkoopgesprekken met de makelaar en staan op de site.

Waarom kan ik op mijn Iphone kan geen plattegronden vinden?

Omdat de plattegronden op een Iphone nauwelijks leesbaar zijn, hebben we ervoor gekozen om deze inderdaad niet zichtbaar te maken op een Iphone. Op een desktop of laptop zijn deze wel te zien. U krijgt deze straks ook bij de makelaar op een usb stick.

Ik probeer mij in te schrijven op specifieke bouwnummers, maar ik krijg een melding dat ik op de reservelijst sta. Is er iets mis gegaan met mijn inschrijving?

Tot en met 6 juni zou er geen melding moeten komen over een reservelijst, deze melding is inmiddels verwijderd. Als u een bevestigingsmail heeft ontvangen dat uw inschrijving is afgerond, is uw inschrijving – ondanks een eventuele melding over een reservelijst – in goede orde ontvangen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Erik Schimmel
Verkoopmanager

 erik.schimmel@am.nl

Erik Schimmel
Ligging van het project