Hoe werkt de verkoop?

Start verkoop

Op 12 november 2019 is de verkoop van de laatste woningen in Klein Where fase 3 gestart. Technische informatie over de woningen vind je op de downloadpagina.

Inschrijven?

Vanaf 12 november 2019 is het mogelijk om op één of meerdere bouwnummers online in te schrijven. Dit kan tot en met 19 november 2019 23:59 uur! Op 12 november 2019 ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar het online inschrijfsysteem.

Het is belangrijk dat je eerst alle verkoopdocumentatie goed doorneemt, alvorens je een keuze maakt. Het maak dan ook geen verschil of je je op 12 november 2019 of 19 november 2019 inschrijft. Heb je na het lezen van de stukken nog vragen? Tijdens de inschrijfperiode is het mogelijk om binnen te lopen bij één van de makelaars. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Sluit inschrijftermijn

Het is mogelijk om t/m 19 november 2019, 23:59 uur in te schrijven op één of meerdere bouwnummers. Indien je je hierna inschrijft, word je automatisch op de reservelijst geplaatst.

Toewijzing

In de week van 19 november 2019 vindt de toewijzing plaats. Op het moment dat er meerdere inschrijvingen op één bouwnummer zijn, wordt er toegewezen op basis van willekeur, doormiddel van loting. Er worden geen voorrangsposities verstrekt, zo maakt iedereen een eerlijke kans op een woning.

In- of uitgeloot?

Kort na de toewijzing, wordt er door de makelaar contact met je opgenomen of je wel of niet een woning toegewezen heeft gekregen.

Heb je een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd!! Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek bij de makelaar.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dat is ontzettend jammer, maar je hebt nog kans op een woning! De ervaring leert dat er gedurende de verkoopgesprekken geregeld een woning beschikbaar komt. Wij houden jouw inschrijving bij de hand, op het moment dat er een woning is die voldoet aan jouw wensen, wordt er contact met je opgenomen.

Verkoopgesprek

Heb je nog wensen met betrekking tot meer- of minderwerk? Vragen over het verdere proces of misschien over jouw financiering? Samen met de makelaar worden alle verkoopcontractstukken met je doorgenomen en is er natuurlijk ruimte voor al jouw vragen.

Zijn alle vragen beantwoord? En ben je nog net zo enthousiast als in het begin? Dan kunnen wij overgaan tot het sluiten van een koopovereenkomst. Vanaf dat moment ben je één van de 21 kopers van Klein Where fase 3, gefeliciteerd!

Samenstellen woning

Misschien wil je een dakkapel of toch een extra ruime ‘master bedroom’? Op de website van Homestudios krijg je meer inzicht in de meer- en minderwerk opties die bij jouw bouwnummer passen. In het gesprek met de woonadviseur van Homestudios, worden jouw woonwensen besproken en verwerkt in jouw woning.

Bouw

Als alle opschortende voorwaarde zijn vervuld, wordt er gestart met de bouw! Naar verwachting is dit het tweede kwartaal van 2020. Dan woon je voor de zomer van 2021 in jouw nieuwe woning!

Klein Where Purmerend “Ruimte om te genieten”

“Klein Where, Ruimte om te genieten.”

Contactgegevens Klein Where

Sopar Makelaars O.G.
Makelaar

Sopar Makelaars O.G.

Hoekstra & van Eck Purmerend
Makelaar

Hoekstra & van Eck Purmerend