Wonen in een besloten buurt met een geheel eigen identiteit

De rijwoningen van Klein Where Fase III worden in drie blokken van zevenwoningen gebouwd. De achterzijde van de woningen geeft toegang tot de berging, tuin en achterom. Door de verschillende kleuren gevelsteen en woningen met topgevel krijgt het woonblok een gevarieerde en aantrekkelijke uitstraling.

Topgevel

De tussenwoningen met topgevel steken iets naar voren en krijgen daardoor extra ruimte op de tweede verdieping. Ook is er een woningtype met een ruimere slaapkamerindeling. Benieuwd welke woning bij jouw woonwensen past?

WADI

Kleine Where helpt de natuur graag een handje. Met het Hoogheemraadschap is voor de hele wijk en directe omgeving een groenplan ontwikkeld. Regenwater wordt zoveel mogelijk opgeslagen in een Water Afvoer Drainage Infiltratie (WADI) voorziening. In plaats van in de riolering wordt hemelwater afgevoerd naar een WADI. Hier kan het infiltreren in de bodem of worden afgevoerd naar oppervlaktewater.

Klein Where Purmerend “Ruimte om te genieten”

Wonen alsof het iedere dag vakantie is

Zoek je een fijn gezinshuis met veel leefruimte en een lekkere tuin? Dan is dit wellicht jouw droomhuis. Je hebt de keuze uit een hoekwoning, een tussenwoning of een tussenwoning met topgevel. Benieuwd welke woning bij jouw woonwensen past?
Volop ruimte om te wonen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Klein Where, Ruimte om te genieten.”

Contactgegevens Klein Where