.

Klein Where

Vlakbij de binnenstad en een goede bereikbaarheid

Het bijzondere aan Klein Where is dat het project niet alleen aan het water en tussen het groen ligt, maar ook nog eens vlakbij de binnenstad van Purmerend. Hier woont u straks heerlijk rustig in het groen en aan het water. Wonen in Klein Where is vrij leven in de natuur zónder de stad te hoeven missen. Bovendien bent u vanuit Klein Where binnen tien minuten op de snelweg A7 en de bus stopt vlak voor de deur.

Diverse soorten nieuwbouw woningen

In Klein Where is ruimte voor onder andere rug-aan-rug woningen, rijwoningen, dijkwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In totaal komen er ongeveer 125 nieuwbouw huizen in een dorpse setting. De woningen worden gefaseerd ontwikkeld en gebouwd.

Belangstelling in Klein Where?

De eerste fase van Klein Where is reeds in aanbouw, hier zijn slechts nog enkele woningen beschikbaar. De tweede fase is nu in verkoop. Hierin komen onder andere de types De Touwslager, De Brouwer en De Zeilmaker weer terug. Registreer u nu als belangstellende voor de tweede fase of neem contact op met de makelaar om te weten welke woningen er in de eerste fase nog beschikbaar zijn.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Erik Schimmel
Verkoopmanager

 erik.schimmel@am.nl

Erik Schimmel
Ligging van het project